Yrittäjille oikeutta! 90- luvun uhrien oikeusturva on palautettava

Inhimillisyys hukassa Sipilältä sekä kaatuneelta hallitukselta

 

Demokratia ja inhimillisyys

Lopultakin politiikan kärkinimeksi nousi ihminen, Jussi Halla-aho. Onnea Jussi.

Sitten 90-luvun ryöstöpolitiikan,  ei ole pahemmin politiikka kiinnostanut, mutta nyt kiinnostaa, sillä niin Soini, Sipilä, kuin muutkin ministerit ovat täysin vieraantuneet suomalaisen arjesta ja pahoinvoinnista. 90-luvun Kepu-Kokoomus hallituksen takia 65 000 yrittäjää tuhottiin mielivaltaisesti, päätösten taustalla olleet sopimukset julistettiin salaisiksi, 600 000 ihmistä menetti työpaikkansa ja ajautui vaikeuksiin. 25 vuotta olen taistellut - monen muun tavoin - pankkia vastaan, koska pystymme todistamaan, että valuuttavelka ei ollut oman yritykseni, mutta sillä väitteellä yritykseni tuhottiin ja omaisuuteni ryöstettiin pankin omaisuudeksi.

Vuosia olemme puhuneet politiikoille siitä epäoikeudenmukaisuudesta, mitä 90-luvulla tapahtui ja miten tuo 90-luku edelleen vuonna 2017 syö Suomen valtiontaloutta. Olemme tavanneet ministerejä, mutta Sipilä on ainoa, jota ei kiinnosta tavata ihmisiä, joilla saattaisi olla ajatuksia, miten valtiontalouteen saadaan jäämään rahaa - jatkuvan velanoton sijasta.

Kun tarkastelen Suomi neidon tilaa tällä hetkellä, ei tarvitse olla kovin ihmeellinen ennustaja, kun voi todeta, että katastrofin ainekset ovat jälleen ilmassa. Sipilä on kääntänyt selkänsä Suomen kansalle ja oman kansan hädälle. Suuria maatiloja ajetaan konkurssiin ja asukkaat häädetään maantielle. Hyväveli kerhot voivat paksusti. Talouttamme pönkitetään ottamalla lisää velkaa ja sitä rahaa levitellään suruttomasti maahanmuuttoon, kun pitää maailmalle näyttää, kuinka hyviä me ollaan. Tunnelin päässä häämöttää kuitenkin pahempi talouskriisi, kuin 90-luku. 

Oli virkistävää kuullaa Halla-Ahon puhe, jossa itsekeskeisen diktaattori Soinin dominoiva johtaminen, muuttui täysin toisenlaiseksi - todelliseksi demokratiaksi, jossa jokainen kykenevä, voi kantaa kortensa kekoon ja olla mukana sanomassa mielipiteensä. Se on todellista demokratiaa, jota vanhoilta puolueilta ei löydy. Uskon, että Perussuomalaiset saavat lisää kannattajia Halla-Ahon myötä - jopa takaisin ne jäsenet, jotka Soinin itsepäisyyden takia erosivat. Sanelupolitiikan aika on ohi.

Sipilän suusta saimme eilen kuulla, miten inhimillisyys on tärkeä arvo. Sanan käyttö on irvokasta hänen suustaan, kun juuri Sipilän hallituksen leikkaukset ovat kurjistaneet yhä uusien suomalaisten elinolot. Sipilä ei halua myöntää, että suurin osa suomalaisista voi pahoin, leipäjonot ja ruoka-avun tarvitsijat lisääntyvät päivä päivältä. Mikä siinä on, että Sipilä ei ymmärrä, että oman kansan asiat, pitää saada ensin kuntoon. Suomessa elää jo 1 200 000 ihmistä alle köyhyysrajan, eläkeläiset ja nuoret ajetaan ahdinkoon, velkavankeutta pidetään yllä, vaikka ollaan tietoisia, että heitä on kohdeltu täysin lainvastaisesti.

Hallitsemattoman maahanmuuttopolitiikan seurauksia maksetaan kalliisti ihmishengillä Britaniassa, Ruotsissa ja monessa Euroopan maassa ja kohta Suomessa - se on vain ajan kysymys. Prioriteetti pitää olla ensin oman kansan hyvinvoinnissa ja heidän auttamisensa.

Suomi ensin - suomalaiset ensin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Suomea valmistellaan hallitusohjelman kaltaisilla satukirjoilla EU-liittovaltioksi. Velkaantuminen sopii tarkoitukseen, energia ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi pitäisi tehdä pelkästään uusiutuvilla, fossiilisista polttoaineista luovutaan ja energiankulutusta vähennetään. Tuontiöljyn käyttö puolitetaan, ym. täyttä roskaa.

Suomen väkimäärä on 1% EU:n väkimäärästä, Suomessa olisi tilaa jonka EU käyttäisi tuulivoimaloiden sijoittamiseen kohtuumilla valtion tukiaisilla ja ns.pakolaisten asuinpaikoiksi. Ja tätä roskaa jauhetaan hienolla sanahelinällä jonka tarkoitus syö jatkuvasti enemmän Suomen mahdollisuuksia tulla omillaan toimeen.

Halla-aho oli ihan oikea tyyppi korjaamaan poliittista linjaa lähemmäs Suomen maaperää. Nykyinen on leijunut ilmassa toiveilla ja oman edun tavoittelussa.

Käyttäjän AnjaKoivistoinen kuva
Anja Koivistoinen

Olen vahvasti samaa mieltä Tatu Hoikkalan kanssa. Viime päivien kommentit Suomen päättäjiltä ovat kuulostaneet korviini lähinnä irvokkailta. Inhimillisyys, ihmisarvo ja demokratia?

Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto EOK on uutisoinut "Suomi loukkaa eniten ihmisoikeuksia."
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT)on jakanut yli 20 vuoden aikana Suomelle enemmän tuomioita kuin kaikille muille Pohjoismaille yhteensä.
Suomen oikeuslaitoksen ja EIT:n tulkinnat perusoikeuksista näyttävät eroavan toisistaan.

EOK on tutkimustensa ja havaintojensa perusteella tehnyt Suomen ihmisoikeustilanteesta 10 kohdan johtopäätöksiä.

4. EOK:n tietojen mukaan ihmisoikeudet ovat vain näennäisoikeuksia sellaisissa oikeustapauksissa, joissa epäilyn kohteena on viranomainen.

9. EOK:n mielestä ihmisoikeusloukkaukset Suomessa eivät rajoitu ainoastaan yksittäisiin kansalaisiin. Samoja loukkauksia on havaittu useiden pankkien asiakkaiden kohdalla, joiden ihmisoikeuksia loukattiin Suomen pankkikriisin yhteydessä 1990-luvulla tavailla, joiden syitä ja seurauksia ei ole vieläkään kunnolla tutkittu. Pankkien omistajat ja osakkaat pelastettiin Suomen valtion toimesta, mutta asiakkaat saivat maksaa kovan hinnan eri muodoissa.

Minun muistini on liian pitkä, sillä vihastuin Presidentti Niinistön puheista- " Suomeen on saatu "uusperussuomalainen" puolue, kun puoluekokous päätti vaihtaa koko puheenjohtajiston. Perussuomalaisten uudella puheenjohtajalla Jussi Halla-aholla ja toisella varapuheenjohtajalla Teuvo Hakkaraisella on tuomio kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Se seikka, että kahdella on tuollainen tuomio, heillä on aika moinen tehtävä vakuuttaa meidät siitä, että ne elementit , jotka tuomioon vaikuttivat , ovat poissa."

Siis EUROOPAN UNIONI, siitähän ei keskustella. Kenellä tässä oikein onkaan peiliin katsomisen paikka?

Toimituksen poiminnat